Pianiste & Pianodocente

Pianiste

Als pianiste speel ik, naast solorepertoire, in diverse ensembles met andere musici. Veel ervaring heb ik met muziek voor strijkers en piano. Ik vind het leuk om naast de bekendere wegen van de kamermuziek ook de minder bekende wegen te onderzoeken. Zo speel ik niet alleen samen met violisten en cellisten, maar ook met een celliste die daarbij nog de ‘lame sonore’ bespeelt (in de volksmond ‘zingende zaag’).
Daarnaast was ik van 2011 tot 2018 als pianiste en docente verbonden aan het Muzikaal Kindertheater Groningen, waarmee we voorstellingen voor basisscholen ontwikkelden en speelden.
Over mijn vaste ensembles is via het menu uitgebreide informatie te vinden. Naast deze vaste ensembles werk ik regelmatig met anderen samen in diverse combinaties. Zo ben ik o.a. op projectbasis als pianist in orkesten te vinden waaronder de Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso en Filharmonie Der Aa.

Verder begeleid ik alweer ruim 10 jaar deelnemers aan het Haydn Muziek Festival, het Prinses Christina Concours, het Britten Concours. Ook kun je bij mij terecht voor begeleiding en coaching voor audities, onder andere voor het conservatorium of een orkest. Samen proberen om de muziek helemaal tot zijn recht te laten komen, en natuurlijk een fantastische uitvoering te geven. Dit doe ik met erg veel plezier!