In de loop van de jaren heb ik veel muziek gearrangeerd voor leerlingen die graag willen samenspelen. Vaak werden specifieke stukken of samenstellingen van ensembles aangevraagd door leerlingen. Deze arrangementen heb ik nu ook beschikbaar gemaakt voor anderen, zodat meer pianisten er gebruik van kunnen maken. Want samenspelen met anderen is ontzettend leuk om te doen, ook (of juist!) met veel vingers tegelijk!

Ik heb de arrangementen onderverdeeld naar niveau. In de loop van de tijd zullen ook weer nieuwe arrangementen toegevoegd worden. De meeste stukken zijn als losse bladmuziek verkrijgbaar, en ook in een versie voorzien van mp3’s met meespeelbestanden. Zo kunnen alle leden van het ensemble ook thuis hun partij oefenen en hun partij meespelen met de opname. Via YouTube zijn fragmenten te beluisteren. De online verkoop verloopt via Etsy i.v.m. hun uitgebreide wereldwijde betaalmogelijkheden.
Bestellen binnen Nederland kan ook door een mail te sturen.

Heb je een arrangement voor een specifiek ensemble nodig, of van een bepaald stuk? Aarzel niet om contact op te nemen en de mogelijkheden te bespreken. Veel speelplezier gewenst!